test

rfr

hola

Hola amigos !

nejmen jag dampar sönder för blogg.se appen på mobilen funkar inte ..... På tala om köttfärs JAGVET .

shit bloggtorka , chao


ny header osv

heeeej.
Blev precis klar med en ny header .. asså den får duga ett tag !
IALLAFALL så har ja inte så mycket o skriva så hejdå.
- bild på mej från idag :>

Hej !

Hola :) blogg.se appen på min mobil krånglar sönder ! Så det går inte att ladda upp inlägg alls ! Jätte konstigt , därför de inte har kommit upp så mycket på sista tiden :/ MEN iallafall :) idag har jag varit med Moa å lovisa hos lovisa :> skit mysig dag ! Men nu måste jag plugga inför ett fysikprov ;) puss

outfit osv

heeeeej :) har inte hunnit ta någon bra bild på min outfit än men lägger upp en som får duga :) kommer kanske en tydligare lite senare på dagen !


godmorgon

HEEEJ :) jag vaknade för en stund sen och nu sitter jag å äter frukost ! Tittade ut å de ser inte alls ut att bli så fint väder idag som alla har sagt ? :( aja kanske ändras framått dagen ! ha en bra dag !


Mumma


godmorgon !

somrubrikensäger GODMORGON ! :) hoppas ni sovit gott osv ! Just nu har jag precist ätit frukost och ska snart göra mej iordning inför en mysdag med mina flickor :)

- bild från i måndags? Tisdags? :)


love you guys


19:18


INSPIRATION


IT'S FRIDAY FRIDAY osv

tjäääna :) idag vet ja inte riktigt vad ja ska göra , ta de lugnt och bara vara hemma å chilla blir de nog ! ;) det behövs ju de med !
uppdaterar senare ! PUSS


torsdagskväll

hej ! Kvällen har spenderats med mina finaste flickor ! :) har snackat , ätit god mat och bara myst ! Har inte så mycket mer att säga nu. Men jag uppdaterar mer imon ! Ha en fin kväll :) PUSS


iloveyou


HEY DUDES

OYÄÄH , nu är har man en lååånghelg framför sej då å de taggas till super :D ikväll blir de tacokväll med lovisa ;) och imon ska vi till Emelie å fira henne som fyller år på söndag :) GREAT ! ser fint ut hittills ! uppdaterar snart igeeeeeen !

- kortfattat min dag i bilder !


INSPIRATION


hola

inte för att jag pluggar spanska men kände för't :D
IDAG har jag varit i skolan som alla andra ... matte, engelska, so, svenska .. vanligt tråkeri ! :( ;) NU ska jag iallafall typ slappa. HA nämen jag är helt slutkörd? trött som sjutton och känner att jag behöver en slappkväll :D hihi. Jag ska också typ gå ut med nelson oså som är lite mindre kul .. men vad gör man inte?
har som vanligt inget mer å skriva om nu så . HEJDÅ

LIFE GOES ON

heeeeej , har varit i Stockholm i helgen och hade verkligen INGEN täckning , så ingen uppdatering JAGVET . sorrysorry ska ändras på de nu när jag är hemma :) iallafall så var de dansuppvisning i fredags å det gick rätt bra faktiskt :) var inte alls nöjd med dansen , men fick göra de bästa av de så de blev helt okej IN THE END ! ~ som tur va :)
Det var iallafall kul :) och det är ju huvudsaken ellerhur ?
Sen åkte vi iväg mot Stockholm tidigt på lördagsmorgonen ... o har varit där fram tills nu :) kom PRECIS hem å nu ska jag bara sitta och ta de lugnt å snacka ned min favorit emmaa hela kvällen ;) KRAM

-bild från i fredags innan dansuppvisningen !


förlåt för dålig uppdatering osv !

heeeeej . vetinte om de kommer funka nu men får hoppas på de ! det är något konstigt med blogg.se appen på mobilen så det går typ inte att ladda upp inlägg oså ! Skit segt :/ iallafall ska gå å lägga mej snart , är sjuk så orkar knappt med mej själv :( puss på er mina fina !


Love me or leave me – Hey, where is everybody going?

hej :) Just nu sitter jag hemma och ska kolla på film med emelie ! :D Tänkte tipsa om några filmer som jag verkligen tycker ni ska se !

GODMORGON osv

hejpåer ! :) Jag är redan vaken och klar ! ooooch ska strax puttra iväg mot nässjö för lite mys på stan med emelie! ;) Har egentligen inte så mycket att skriva nu på morgonkvisten ! Men ni får ha en skön lördagsmorgon så skriver jag lite senare ! PUSS
image description
bild från förra veckan typ (?) när jag väntade på em :)

HEY COOLINGAR

klockan är nu femöverfem när jag skriver dethär och just nu ligger jag i sängen och är helt sluuuut . HÖR HÄR !
Vi slutade våran sista lektion klockan två som idag var idrott .. SNABB SOM TUSAN bytte jag om och allt sånt där och trampade snabbt iväg mot pianolektionen som började redan tio min över tvååå ! ATT JAG HANN :o
iallafall när den var avklarad cyklade jag hemåt , åt lite mellis och väntade in emelie :) för oss väntade de till uppvärmning- dans ! Sedan lite styrka .. AJ MIN MAGE säger jag bara ;) osen en springtur och lite intervaller ! sen hem å duscha , plus städa rummet OCH NU ligger jag här . totaly off ! nejmen vilar upp mej lite inför ikvällen ! :D IT'S FRIDAY , FRIDAY osv.

HA EN SKITMYSIG FREDAGSKVÄLL NU ALLA SÖTA !


INSTAGRAM !

rätt ny på instagram oosåå !
FÖLJ MEJ :)


SMILE , AND IT MAKES MY DAY

heeeeeej på er ! :)
Är på kalas bra humör just nu ! Läste nyss några gulligull kommentarer jag fått ! TAAACCK Å DETSAMMA <3 ni är så söta ! blir TOKGLAD när jag får kommentarer som dem ! :D
Ska verkligen försöka att uppdatera mera , men det är rätt jobbigt för det krånglar en massa när jag ska lägga upp från mobilen :( ! Men jag försöker så gott jag kan ! :)
Dagen har bara varit SUPER iallafall ! Sooooligt och skönt och det gillar vi ju ;)

hörrni .. FORTSÄTT KOMMENTERA !! :D

- you guys made my day'


TODAYS LOOK

sommarvärme ute ju så idag kör vi på shorts ! fattar de knappt själv , men höll på att dö igår i mina svarta byxor ! ;)


idag

hejhej , idag har vi varit lediga då ! :) det har varit skiiiit härligt väder och har bara gått runt o njutit heeeela dagen ! Har träffat lite kompisar osv och såklart ätit glass på de ! Ett MÅSTE i detta underbara väder ;) eller vad säger ni ?
nu sitter jag iallafall här i soffan och taggar dans imon :) men ha en bra kväll så HÖRS VI ! :) PUUSSEN