30

hejsi liksi. Träffat Kalle idag för typ första gången efter fem tusen år. Okej typ en och en halv vecka men kändes som de ju. Så de va mys. Annars har ja inte gjort så mycket idag , vart lite med Lovisa eftersom hon sov här inatt , men ah !

- nu vet alla


28

fredag osv, vart i linköping hela dagen, shoppas oså. Pallar inte ta kort på allting ja köpte bara för att alla andra gör de, men blev iallafall två tröjor, en makeupstore ögonskugga, ett makeupstore puder, och foundation, å nya svarta drdemin byxor för mina gamla gick sönder. Så himla dåliga är dem egentligen för detta är andra gången som jag har fått köpa nya pga att dem har gått sönder.. eller är det jag som har misshandlat dem .. eller nae ..
Iallafall så var de typ de .. skulle köpt en ny navelpiercing med men man hittar ju inte de någonstans så ska beställa de nu på datorn istället! aja, de va väl typ de, vet inte varför ja skrev så mycket för ingen orkar la läsa ändå.
 

hamburgareäeäeä


gårdagen


bara bara bere bere

fredag, jullov, inväntar myskväll 👌


mot lovisi


ha


söndag

söndag. ångest. huvudverk. satte på en dålig film. - livet suger

nejdå , men söndagar suger .. om man inte hittar på nått då , som man vanligtvis inte gör eftersom det är söndag .. Bara för de ska ja hitta på nått nu , bye liksi


igår


bara för att ni bryr er

min helg liksiiiiiiiii


~ onsdag

- dans

- musik

- lunch

- ma prov

- pulkaaa

- sluta tidigare


film

kollar film med syster , rätt spännande film ! värd å se ,